Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

8 νέοι χαρακτήρες στο cinematic trailer του Star Wars: Hunters videogame

*
Η Zynga δημοσίευσε ένα νέο cinematic trailer για το Star Wars: Hunters videogame, αποκαλύπτοντας παράλληλα για πρώτη φορά 8 νέους playable χαρακτήρες. Το αναμενόμενο 4v4 arena combat game δείχνει στο νέο του υλικό την ένταση της μάχης ανάμεσα στην φωτεινή και τη σκοτεινή πλευρά της «Δύναμης», καθώς και τον πλανήτη Vespaara που είναι η βάση αυτής της αντιπαράθεσης. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τους χαρακτήρες, υπάρχουν σχετικές αναφορές και προφίλ στο επίσημο site του παιχνιδιού και συγκεκριμένα εδώ. Το Star Wars: Hunters ανακοινώθηκε στο Nintendo Direct της 17ης Φεβρουαρίου ως αποκλειστικότητα του Nintendo Switch και θα κυκλοφορήσει στο σύστημα της Nintendo και σε φορητές συσκευές μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*